Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Magazin
LAKBERENDEZÉSI MAGAZIN
www.tipp-topplakas.hu
Regisztráció Szakértőink Szolgáltatásaink Fórum Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Stúdió
Nyitólap
Egyszer volt ...
Berendeztük
Növényápolás
Lakberendezzünk
Színvilág
Ajánló
Barkácsoljunk
Közkívánatra
Archívum
Nyitólap - Ajánló
Parkettába csiszolt álmok
2006-12-11 20:10:51
Egervri Kati, lakberendezs, belsptszet
Érdekes volna visszafelé pörgetni az idő kerekét, és rácsodálkozni, hogy a döngölt ''földpadlótól'' hogyan jutottunk el az intarzia parkettáig.
Aztán jó volna abba is belepillantani, hogy ma miképpen készítik azokat az intarziaérméket, amiket akár már meglévő faparkettába utólag beépítenek nappalik, hálószobák, szállodák, irodaházak, autószalonok, lakóparkok parkettái közé.


Az egyik legnagyobb választékú bemutatóteremben jártunk, ahol ámulatból bámulatba estünk. Azt ugyan már korábban is tudtuk, hogy a fából készült burkolatok és padlóburkolatok természetességet, tartósságot, melegséget és életet sugallnak, ám ki gondolta volna, hogy létezik egy olyan cég, ahol az itthoni fáktól a trópusi fafajtákig minden megtalálható, sőt ezek színéhez bármilyen mintát, formavilágot képesek megalkotni.
Vagyis ha valaki óvatosan lopakodó tigrist, absztrakt mintás Klimt-i kockázat, görög mintás táncoló motívumokat, netalán a régi szalonok és polgári nappalik hangulatát idéző virágmotívumokat szeretné, azt is megtalálja.

A padlófűtéses nappalik se maradjanak ki a szépségből és az eleganciából. A lakkozott kész felületű 14 mm vastag térhatású intarzia parketta többféle mintával, felülettel, pácolt, antikolt jelleggel emelhetik lakásuk fényét.
Álmainknak és elképzeléseinknek nem szabnak határt, sőt kérésre, rövid határidővel intarziaérmébe csiszolják azt. Jelenleg 40-féle kész érméből választhatnak, tehát ezeknek a különleges parketták segítségével báltermet varázsolhatunk nappalinkba, megfizethető áron.
A fa hosszú távú, megbízható választás.
Antik vagy modern berendezésekhez egyaránt illeszthető termék.
Az intarzia nem csak a régi korok hangulatát, hanem a jelen idők letisztult, modern formáit is képes kialakítani, felidézni.

Méreteik:
- a táblás intarzia: 21x21 cm- 60x60 cm-ig, 10 és 20 mm vastagság;
- térhatású intarzia parketta lakkozott felülettel: 40 x40 cm, 14 mm vastag (padlófűtésre is rakható)
- az érmék, díszbetétek: 50-170 cm átmérőig, 10, 14 és 22 mm vastagsággal;
- a díszcsíkok: 10-25 cm szélességű, 80-100 cm hosszú és 10, 14 és 22 mm vastagságban igényelhetők,
de bármely, ezektől a méretektől eltérő, egyedi méret elkészítését is vállalják.

Mint megtudtuk, a céget, a KM Par-Ker Kft.-t egy testvérpáros alapította. Két férfi, akik maguk is kiváló szakemberek. Több évtizedes kivitelezési és forgalmazási tapasztalat után ma termékeik között szerepelnek exkluzív és modern intarzia parketták is.
Szlogenjük: ''A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm.'' Vagyis minden esetben minőségi munkát végeznek, megfizethető áron. Referencia munkáik között szerepel: Hilton Szálloda, Central Kávéház, Gresham Palota, Országház, japán Nagykövetség, Nemzeti Színház, Táncművészeti Főiskola, Campona, Cora, MOM Park, számos lakópark...
Van, aki az aljzatkiegyenlítéstől a burkolásig mindent a cégre bíz, ám akad, aki a már elkészült parkettája közepébe szeretne utólag beilleszteni egy intarziaérmét, díszcsíkot, ezt is vállalják. Előzetes állapotfelméréssel, szaktanácsadással magánszemélyeknek és viszonteladóknak egyaránt.

Emellett vállalnak: PVC-vel, linóleummal, szőnyegpadlóval, és parkettával való burkolást is, illetve a melegpadló burkolás valamennyi területén otthonosan mozognak, hiszen megfelelő képzettségű szakember gárdával rendelkeznek.
Érdemes fölkeresni bemutatótermüket, ahol szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt hétköznap reggel 8-tól délután 4-ig.
A fotókon bemutatott parketták forgalmazója:
KM Par-Ker Kft.
1047 Budapest, Schweidel u. 2/c.
telefon: 06-1-272-1460
fax: 06-1-272-1461

PR cikk

BELÉPÉS
Név:
Jelszó:
Elfeledte jelszavát?
Regisztráció
PARTNEREINK
Cégadatbázis
TIPP-TOPP Lakás Lakberendezési Stúdió
Qwerty Computer
MAGUNKRÓL
Szerkesztőség
Médiaajánlat
Nyitólap | Kapcsolat | Médiaajánlat
2008. Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Stúdió
Tipp-Topp Lakás